söndag 29 januari 2012

En vecka efter hemkomsten...

Oj, det har redan gått en vecka sen jag kom hem från mitt livs semester. Har väl börjat fungera som vanligt igen, utom på ett område. Jag hindrar mig från att stressa. Påminner mig själv, så fort jag märker att det håller på att ske. Jag behöver ju inte stressa. Allt löser sig ändå och på ett bättre sätt om man inte stressar.

Givetvis åkte jag på den obligatoriska förkylningen som följer av längre flygresor och miljöombytet från 20-22 grader plus till 3-4 minus. Men vad gör väl det, finns väl värre saker här i livet. Är så glad att fått göra denna, mitt livs resa. Den var nödvändig på många sätt och den kom precis rätt i tiden. Att jag kunde ta vara på den till 100 gjorde ju inte upplevelsen mindre betydelsefull.

Nu har även namnbytet av mitt företagsnamn gått igenom, så firman heter FACETTEN - för din utveckling. Detta namn står för det mångsidiga som jag står för, både som person och det som firman erbjuder.

Har även fått mer klart för mig hur jag ska jobba framöver. Att det inte blir som traditionellt medium är helt klart. Blir nog snarare en kombination av healing och medialitet. Men vi får se, vad som kommer ut av det hela. Mitt skrivande ska ju ha sin tid, och mina skrivarkurser/workshops ska leva vidare. För jag känner starkt för det skrivna ordet och dess möjligheter att sprida glädje. Älskar att skriva  och hitta mitt sätt att uttrycka mig på. Man pratade mycket om att skriva som man pratar, redan på 70-talet och det kan helt klart säga att jag gillar. Så länge det är läsbart och flytet finns där i texten. Vem bryr sig om olika tempus och ordklasser, så länge man förstår vad skribenten skrivit och menar.

Känner mig oerhört tacksam för de möjligheter jag fått och kommer att få framöver att få hålla på med vad jag brinner för. Det är stort det.

Massor av kärlek och ljus till er alla där ute och tack för att ni finns!

1 kommentar: