söndag 6 februari 2011

Boken växer lite i taget.

Idag har jag suttit och filat på min bok. Tanken var att jag skulle renskriva anteckningar. Det började jag med också men varje avsnitt växte av sig själv. Det blev annorlunda formulerar än de som jag antecknat från början. Det blir givetvis till det bättre.

Under tiden kom ett mail från en anhörig till en som fått healing, men som inte tror så mycket på detta. Då slogs jag av tanken, att även ta med berättelser som gäller andra än de själva. Alltså vem som helst kan berätta hur de iaktagit andras mottagande av healing och kan se vad det medfört. Den här personen låg nästan för döden och fick healing. Resultatet blev att personen överlevde och håller på att rehabiltera sig.

Det är intressant att min bok ändrar sig under resans gång, från att det skulle handla om min egen resa vad gäller Reiki, till att sen innefatta även andra former av healing. Därifrån skulle jag ställa frågor till de övriga och redovisa detta i form av frågor/svar vilket jag insåg rätt snabbt att det skulle bli urtåkigt att läsa. Så idagsläget är upplägget så att jag skriver om personen som delger sina upplevelser i form av ett kåseri eller nåt. Men vet vad jag gör nästa vecka? Jag är öppen för det som händer och sker.

Har även tänkt mig ordna disskutionsträffar där folk får prata om healing i alla dess former och sen redovisa detta i boken. Så du som läser detta kan väl tipsa folk om detta, mer info finns på hemsidan http://www.thobbesreiki.se/

Så häftigt att få vara med om denna resa. Från att varit helt övertygad om att jag inte kan skriva en bok till att nu vara på väg är stort. Tack alla som stöttar mig i detta.

1 kommentar: