lördag 1 januari 2011

2011, ett år av utveckling...

Sitter här på årets första dag och filosoferar. Vad har detta nya år att ge i form av möjligheter osv? Ja, det vill jag ju så klart inte veta i förväg, det är snarare så att jag vill lära mig att  ha ett öppet sinne inför det som komma skall.


2010, var ett år fylld av händelser och utveckling. När det gäller jobbet, blev företaget jag jobbade åt uppköpta av ett annat företag. Det är andra gången det händer inom loppet av 2-3 år, det börjar räcka nu med uppköp tycker jag. Sånt tar kraft och ork från de anställda. Denna gång känns det dock som det blir nåt väldigt bra av det hela. De nya ägarna verkar ha ett större intresse att åtminstone lyssna på gräsrötterna, sen hur mycket de tar till sig är en helt annan sak, men som sagt de lyssnar i alla fall.


Nåväl, vad har hänt på mitt personliga plan då? Ja, det är så mycket att jag knappt kan skriva ner allt. Men den korta versionen är att min Reikiutbildning har tagit mig till en Masternivå, vilket innebär att jag får utbilda andra i ämnet. Har även gått de första stegen i Karuna Reiki (r) vilket är en kraftfullare variant av Reiki.


Under tiden har min medialitet vuxit, jag har vuxit in den rollen med stormsteg. Idag VET jag att jag har den mediala förmågan, jag accepterar den och välkomnar den. Det är stort och jag känner mig ödmjuk inför den ettåriga utbildning jag ska gå under detta år. Det ska bli spännande som attan.

Har inga som helst ambitioner att komma så långt att jag får delta i Det okända eller andra program av den typen. Det är inte för att bli stormrik jag vill gå vidare, utan det handlar om att jag med denna förmåga, kan vara till hjälp och tröst för andra människor. Om jag kan hjälpa en enda mäniska med min förmåga är jag jätteglad, resten blir bonus. Att kunna coacha någon är guld värd.


Under en kurs i Medialitet i dec 2010, fick jag följande råd från min huvudguide/vägledare:

Du ska ej styra informationen eller använda dina ord. Det tar energi och tid. Du har mer att leverera. Dax att växa nu Thobbe, du behöver ställa frågor.

Jag ifrågasätter och censurerar hela tiden det som kommer till mig. Har också varit dålig på att fråga, jag har mest väntat på att svaren ska komma till mig, bara så där utan vidare. Jag vill bli serverad utan att behöbva anstränga mig. Hmm, det verkar inte funka så bra. :-)

Jag brukar ibland dra så kallade änglakort, där man får en vägledning om vad som komma skall, eller vad man behöver just nu osv. Det är så häftigt att det alltid blir ett kort som behövs. Jag ställde frågan till universum om vad som skulle vara min ledstjärna inför 2011.


Detta blev svaret:


Your Desire Is Within Reach
Have faith, as everything is working in your favor.


Ha ett underbart 2011.

1 kommentar: