torsdag 24 oktober 2013

Nästa steg på gång...

Jag kan se en ljusning vad beträffar min onda rygg och allt vad det innebär. Var hos ortopeden idag och han skickade en remiss till Löwenströmska Sjukhuset, där är de specialister på just ryggar. Det var inte diskbråck jag har, utan det är något som heter SpinalStenos.

Det innebär att det är för trångt för nerbanorna i ryggraden och därav uppstår värk. Det man gör vid en operation är att man tar bort en bit av kotan, den så kallade sidotaggen (tror jag att det hette) och då får nerverna mer plats.

Så nu är det bara att hoppas det går fort fram tills det är dags.

Varför är jag så angelägen om att lägga mig på operationsbordet? Ja, det ska jag försöka förklara. 2 nätter senaste 2,5 månaderna har jag sovit 4 timmar sammanhängande åt gången. Brukar vakna till varje gång jag vänder mig eller av att det gör så ont. Käkar kraftfulla mediciner för att dämpa smärtan vilket de gör under någon/några timmar åt gången. Dessa piller får mig att bli dåsig, deppad och rätt irriterad. Min ångest har börjat knacka på igen och det är det sista jag vill ska hända. Panikångesten har regerat mitt liv tillräckligt så kan jag förhindra ett upptrappande så gör jag vad som helst för att göra det. Såsom en operation för att bli smärtfri.

Ha en underbar höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar