onsdag 6 februari 2013

Intressant liv

Vilket liv, jag lever!

Menar inget negativt, tvärtom. Det händer så mycket, jag får möta så många intressanta människor och jag lär mig varje dag något nytt. Både om mig själv och om mänskliga beteendemönster. Det kan vara jobbigt att upptäcka vissa sidor hos sig själv och som jag retar mig på hos andra.

Nu har jag bestämt mig för att vara mer observant på när det händer. Det vill säga att jag ska vänta med att öppna munnen för att spy galla, vänta tills jag känt efter om jag har samma beteende som det jag retar mig på. Det går att ändra på sig själv! Rättare sagt det är enda vägen till förändring, att ändra sig själv eftersom jag kan inte ändra någon annan. Jag inte ens rätt att ändra någon annan!

Igår, fick jag healing och hon som gav mig behandlingen fick en massa upplysningar om tidigare liv som jag haft. Om ni hört talas om Atlantis, ön som sjönk ner i havet till slut pga vissa människors maktbegär. Atlantis var ett perfekt samhälle, som värdesatte alla människor på samma villkor osv.

I det livet var jag överstepräst och försökte rädda Atlantis genom att predika om att släppa maktbegäret. Sen vet vi ju hur det gick...

Hon fick även se ett liv jag levt i England på Kung Arturs tid, då Merlin och Camelot även levde. Likaså levde jag på Jesus tid och i alla liven verkade jag som präst eller överstepräst som försökte få folk att förstå att makt inte är lösningen för ett för alla harmoniskt liv.

Det var intressant att höra dessa berättelser och se likheter med nuvarande liv. Bland annat att mitt stora hjärta, som ser gott i alla omkring mig, som vill göra allt för att de ska må bra osv. Ibland är det som att tala med en vägg, det studsar bara ut i tomma intet. Det är många gånger som jag känt att jag ger upp min mission i detta livet. MEN, då blir jag genast påmind om varför jag är här just nu när jorden håller på genomgå en frekvensförändring. Jag ska sprida kunskapen om vad vi behöver för att må bra.

En del av detta spridande omfattas av min bok om healing. Healing eller helande har funnits i tusentals år i någon form. Skulle det då vara overksamt? Nej, jag är övertygad om att det är verksamt. Har själv fått bevis på det, hört andra berätta om sina upplevelser osv. Det har även gjorts vetenskaplig forskning kring vad som händer i kroppen. Med avancerade instrument har man kunnat visa på aktiviteter i hjärnan och kroppen. Fråga mig inte efter var jag sett detta, för det minns jag inte. Jag behöver inte några som helst vetenskapliga förklaringar. För mig räcker det att själv upplevt och fått mig berättat om alla positiva förändringar kring healing.

Har du det minsta nyfikenhet i dig, läs gärna min bok om ämnet, den heter Healing vad är det?.

Finns att köpa på

www.books-on-demand.com

1 kommentar:

  1. Låter spännande med segression. Hade nog hjälpt mig en hel del. Har mycket i bagaget som bara etsar sig kvar o som jag vill släppa ifrån mig. Vem kan man kontakta ? Bor på Österlen. Vad kostar det c:a ?
    Ing-Marie Lillan Persson (FB)

    SvaraRadera